Βραβεία:   
 
 
 
 
 
 
  ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ  
 
 Αλλαγή ηλεκτρολογικού πίνακα
 Κατανομή φορτίων ηλεκτρολογικού πίνακα
 Μελέτες φωτισμού
 Έκδοση σχεδίων ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ
 Τοποθέτηση αντιηλεκτροπληξιακού ρελέ
 Εγκατάσταση νέας γραμμής κλιματιστικού - αντλίας θερμότητας
 Επισκευή-  Service θερμοσίφωνα
 Επισκευή ηλεκτρικής κουζίνας - φούρνου (αντιστάσεις, διακόπτες, καλώδια)
 Επισκευή ή αντικατάσταση απορροφητήρα
 Επισκευή θυροτηλεφώνων και αντικατάσταση
 Τοποθέτηση θυροτηλεοράσεων
 Αυτοματισμοί - Αυτονομίες
 Επισκευή & τοποθέτηση συναγερμών
 Δομημένη καλωδίωση
 
     
   
 
 
 
 
 
     
     
     
 

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΡΤΑ

δυνατότητα πληρωμής με κάρτα

 

24ΩΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

για σοβαρές ηλεκτρολογικές βλάβες

 

ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

που σας εξασφαλίζουν την άριστη εξυπηρέτησή σας

 

ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ

άμεσα οικίες & επαγγελματικούς χώρους στα Ιωάννινα

 
 
     
     
 
     
     
  ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ:  
  Γράψτε Κριτική   |   Προβολή όλων  
     

 


 

 
  ΖΙΑΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Ηλεκτρολόγος - Μηχανικός ΤΕ Ιωάννινα - Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις & Ηλεκτρολογικές Βλάβες

Με εμπειρία 10 χρόνων στις ηλεκτρολογικές εργασίες, ο ηλεκτρολόγος - μηχανικός ΤΕ “ΖΙΑΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ” είναι καθημερινά κοντά σας και έτοιμος να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε ηλεκτρολογική εργασία επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο, εξυπηρετώντας άμεσα τα Ιωάννινα.

Έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων όλα αυτά τα χρόνια, ο έμπειρος ηλεκτρολόγος, αποτελεί την ιδανική λύση για κάθε ηλεκτρολογική εργασία και βλάβη...


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 

 


 

 
     
  Ο ηλεκτρολόγος Δημήτρης Ζιάκας βραβεύτηκε 2 συνεχόμενες χρονιές για την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών στην περιοχή των Ιωαννίνων. Έχει τις καλύτερες αξιολογήσεις καθώς απαντάει σε όλες τις κλήσεις και δίνει λύση στα ηλεκτρολογικά προβλήματα που αναλαμβάνει στην πόλη των Ιωαννίνων.

Είναι πάντα συνεπής και εξυπηρετεί μέχρι αργά το βράδυ την περιοχή των Ιωαννίνων όπου και αν υπάρχει ηλεκτρολογικό πρόβλημα και ηλεκτρολογική βλάβη. 

Πολλές φορές δίνει τηλεφωνική λύση στα απλά ηλεκτρολογικά προβλήματα και εξηγεί στον ενδιαφερόμενο τις απαραίτητες ενέργειες για να διορθωθεί το πρόβλημα όπως το να σηκώσει κάποιες ασφάλειες η το να ελέγξει ο ίδιος αν έχει πέσει η ασφάλεια στο ρολόι της ΔΕΗ η αν πρόκειται για προβλήματα στο δίκτυο της ΔΕΗ.
 
     
   
 
 
Ηλεκτρολόγος Ιωάννινα
Με μεράκι για την δουλειά του ο έμπειρος ηλεκτρολόγος, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις αλλά και παντος είδους ηλεκτρολογικές εργασίες, ενώ ειδικεύεται σε ηλεκτρολογικές βλάβες σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους.

Ο έμπειρος ηλεκτρολόγος, είναι κοντά σας και πάντα έτοιμος να επισκεφτεί τον χώρο σας, παρέχοντας 24ωρη εξυπηρέτηση για σοβαρές ηλεκτρολογικές βλάβες.

Έχοντας έρθει αντιμέτωπος με μια ευρεία γκάμα ηλεκτρολογικών προβλημάτων, ο έμπειρος ηλεκτρολόγος, έχει αποκτήσει όλη εκείνει την πείρα που χρειάζεται προκειμένου να μπορεί να σας δώσει την καλύτερη λύση σε οποιοδήποτε ζήτημα σχετικό με τα ηλεκτρολογικά του χώρου σας.


Ηλεκτρολογικές Βλάβες Ιωάννινα
Με χρόνια παρουσία στο χώρο των ηλεκτρολογικών εργασιών, ο έμπειρος ηλεκτρολόγος “ΖΙΑΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ”, προσφέρει ηλεκτρολογικές υπηρεσίες υψηλή ποιότητα, ενώ ειδικεύεται σε κάθε είδους ηλεκτρολογικές βλάβες.

Ηλεκτρολογικές Εργασίες Ιωάννινα
Ο έμπειρος ηλεκτρολόγος είναι καθημερινά κοντά σας και πάντα έτοιμος να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για τα ηλεκτρολογικά του κτιρίου σας αλλά και για να ανταπεξέλθει ακόμα και στην πιο δύσκολη ηλεκτρολογική βλάβη που μπορεί να αντιμετωπίζετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που προσφέρει, ο επαγγελματισμός που τον διακρίνει, η άμεση εξυπηρέτηση και η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές, σφραγίζουν το αποτέλεσμα των εργασιών του και σας εγγυώνται οτι θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι.

Στόχος του είναι οι ηλεκτρολογικές υπηρεσίες που σας προσφέρει να ικανοποιούν τις τωρινές και μελλοντικές ανάγκες σας και να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και προσδοκίες για ποιότητα, λειτουργικότητα, αξιοπιστία και καινοτομία.